Vi har glädjen att inbjuda till Endodiabetes2018 i Göteborg, 7–9 mars i Eriksbergshallen-Quality Hotel 11.

Det vetenskapliga programmet med nationella och internationella föreläsare inom området endokrinologi, metabolism och diabetes är klart (programmet finns inom kort på hemsidan, www.endodiabetes.se).

Vi tror på stor uppslutning då förutom specialister även Sveriges yngre endokrinologer och diabetologer (SYED) samt endokrinsjuksköterskor kommer att delta. Endokrinsjuksköterskorna har även i år en egen dag på programmet.

Vi hoppas att ni vill medverka och stödja vårt möte. Utställningsplats kommer att finnas i direkt anslutning till föreläsningarna och pauser.

Intresseanmälan att arrangera satellitsymposium i samband med konferensen skickas till Björn Eliasson bjorn.eliasson@medic.gu.se

Vår hemsida www.endodiabetes.se  kommer att uppdateras med information om mötet. Det är också där ni kan göra både anmälan till konferensen och boka utställningsplats. Anmälan beräknas att öppnas mitten/slutet på oktober. Kontakta gärna vår kongressarrangör om ni har frågor eller funderingar.

Med vänliga hälsningar
Programkommittén

Katarina Eeg-Olofsson, Jörgen Isgaard, Oskar Ragnarsson, Ragnhildur Bergthorsdottir, Johan Svensson och Björn Eliasson vid endokrin- och diabetesmottagningarna vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset

 

För kongressbyrån

Anna Ekberg
MeaConsulting AB
endodiabetes@meaconsulting.se

Copyright ENDODIABETES 2017